duminică, 20 noiembrie 2011

Video, poze și mărturii concert Darlene Zschech și Hillsong Australia

Vineri, 18 noiembrie, în Debrecen, Ungaria, peste 4000 de voci au înălțat laude Domnului alături de Darlene Zschech și Hillsong Australia. Împreună cu ei au avut un cor minunat și au cântat cu bucurie si cu mare pasiune pentru Domnul.

Darlene a avut o energie cum multi dintre noi n-am avut. Se putea citi fericirea pe chipul ei si dragostea ce o are în inimă pentru Hristos și pentru lucrarea ce o face. Atitudinea ei, energia și buna dispoziție s-au transmis nu numai celor de pe scenă, ci și nouă, tuturor celor ce am ales să fim acolo, la acel timp de închinare.



Nu a fost un simplu concert, un simplu spectacol, ci timp de mai bine de două ore, am avut parte de o revigorare, am simțit prezența și atingerea Domnului. Am lăsat deoparte îngrijorările și frământările de zi cu zi și ne-am lăsat purtați pe brațele Lui. Muzica a fost balsam pentru sufletele noastre și mulți dintre cei prezenți au plecat eliberați și îmbărbătați.

Și știu că nu numai eu am simțit acest lucru și doresc să împărtășesc cu voi gândurile și trăirile a trei tineri ce au fost prezenți la aceste momente de închinare și adorare.

Am avut așteptări mari de la acest concert, atât din punct de vedere muzical, cât și spiritual. Am mers în acel loc ca să mă intâlnesc cu Dumnezeu și să-L simt mai aproape. Așteptările mele au fost îndeplinite peste măsură, din ambele puncte de vedere. Hillsong nu a făcut numai show, și nu despre asta a fost vorba. Am simțit prezența Domnului acolo, atât în versurile pieselor, în atitudinea celor de pe scenă, dar mai cu seamă, în inima mea. Profesionalismul instrumentiștilor, a cântăreților, a celor de la mixaj, energia care a avut-o Darlene si ceilalți cântăreți m-au fascinat și au întărit în mine convingerea că sunt nu doar buni și celebri, ci sunt cu adevărat oameni care au o viață activă aproape de Dumnezeu. Beni K.







Concertul e concert, dar atunci când acesta se transformă în închinare e înălțător. Ce mi-a placut cel mai mult e să văd oameni din diferite țări care au fost nemaipomenit de fericiți și bucuroși. Acolo a lăsat toată lumea grijile, eșecurile și frământările de fiecare zi și tot ce a contat a fost lauda adusă Lui...m-a dus cu gândul la cum va fi în cer, fără lacrimi, fără necazuri, fără frică de viitor sau de ziua de mâine, va fi de ajuns doar să stăm în prezența Lui o veșnicie. Ce minunată Zi! Mi-aș dori să retrăiesc în fiecare zi acest sentiment. Nu a fost spectacol, după cum mulți cred, a fost bucurie în închinare cu frați și surori de pretutindeni. Priszcilla N.



Mă așteptam sa fie fain, bineînțeles, pentru că era vorba de Hillsong. Doar că am rămas suprinsă în primul rând de Dumnezeu. A fost mult mai mult decât m-am așteptat. A fost amazing! Ioana T.

Vreau să fim aceiași tineri plini de viață și pasiune ca la concert și de acum încolo. Vreau ca închinarea noastră să nu se limiteze la atât, ci îmi doresc ca prin viața noastră să Îl adorăm pe El, să Îi dăm Lui toata slava și fiecare lucru să îl încredințăm Lui.

Pentru mai multe poze: Știri Creștine